Продукти

.::Колор ООД е официален представител на следните производители и вносители::.

Лакпром       Оргахим      Мегахим      Крафт      Еконт91 – Русе      Антарес      Кит Боди      Макел

Кит Новол    Елмарк       Декаба          Прити      Метал – Варна       Беласица АД      Енбра

Рикошет       К.Д.Н. – Габрово                    Сънсистем                                    Елдом инвест     Теси      Лимекс